perjantaina, marraskuuta 17, 2006

Mitä ajattelin tänään

Hei Ystävät Hyvät,

Olen huolissani.
Amadan tulevaisuus näyttää horjuvan.
Ajatuksiini hiipii toistuvasti erään ystäväni toteamus;

"Kuka jaksaa koko ajan lukea samoja kirjoja kuin muut?".

Toivon todella että ME jaksaisimme.

Ehdottaisinkin siis seuraavaa;
pidimme nyt 'joululoman' etuajassa,
joten vielä ennen vuodenvaihdetta voisimme tavata esimerkiksi pikkujoulun merkeissä
ja valita uuden kirjan luettavaksi.

Tarkkailkaapa kalentereitanne pikkujoulua silmällä pitäen
ja vielä kauniiksi lopuksi ehdottaisin Pekalle (Keskeneräisten kirjojen klubi)- lisänimen poistoa, se näyttää jotenkin 'jinxsaavan' Amadan toimintaa...

5 kommenttia:

Varpu kirjoitti...

Hei,

Minusta olisi kyllä harmi jos kerho hiipuu. On tietysti ymmärrettävää ,että meillä kaikilla on kausia jolloin ei ole aikaa lukea, silloin voisi esimerkiksi sopia, että pidetään esim. pidempi kokoontumisväli? Siis silloin kun siihen on tarvetta. Vai mitä mieltä olette?

Tenttikirjojen ja luentopäiväkirjojen hukuttamana joululoma kirjakerhomme parissa tuntuu sopivalta. Ja se antaa varmasti uutta puhtia taas kirjallisuuden lukuintoon :)

Pikkujoulut kuulostaa hyvältä! Mulle kävisi esimerkiksi viikkojen 49 tai 50 sekä perjantai että launatai vielä näillä näkymin. Hyvä jos saadaan sovittua ajoissa päivä niille.

Terveisiä kaikille, Varpu

pekka kirjoitti...

Muutetaan, toivottavasti on parempi uusi alanimi..
Pikkujouluja on aina hyvä olla, minulla on aikas vapaata koko ajan, paitsi 16.-19. päivä, jolloin aherrusta piisaa viikonlopullekin. Toki la-ilta silloinkin käynee, kun kerran pikkujouluista on kyse.

Tuuba kirjoitti...

Keskeneräisten kirjojen klubi naurattaa minua edelleen. :)

Eihän tässä mitään olla hiipumassa! Pidämme luovaa taukoa kukin tahoillamme. Itse luen edelleen yhtä ja samaa kirjaa kuin kolme viikkoa sitten. Nythän on jo niin pimeääkin ettei edes näe lukea. Saati jaksa.

Mutta en anna sen lannistaa, vaan odotan jo innolla pikkujoulujamme. Kuten arvata saattaa, olen aika kiireinen viikonloppuisin, mutta raivaan tilaa tälle tapaamiselle. Tai sitten mennään sillä perinteisellä tuplabuukkausmeiningillä :)

Ilmoitelkaa sopivista ajankohdista.

Tuuba kirjoitti...

Tarkennus: 15.12. ja 16.12. ovat melko mahdottomia päiviä.

pekka kirjoitti...

Hurraa ylläpito, ovat sivut kunnossa vihdoin. Kiitos. Minäkin vielä lisäisin, että 15. ja 16. päivä ovat kovin ongelmallisia, mutta esmes edellisen viikon loppu (onkohan se jotain 9. päivä lauantai) sopisi melko hyvin. Ehkä, sillä elän kalenterittomia aikoja, kun odotan tulevaa vuotta ja mahtavaa ihmekytkykännykkää, joka elämääni suunnan antaa.